Zeci de persoane, evacuate dintr-un bloc din Capitală din cauza unui incendiu

Patruzeci de persoane au fost evacuate dintr-un bloc de pe strada Alexandru Ipsilanti din Capitală, vineri dimineaţă, din cauza unui incendiu care a izbucnit la un apartament de la primul etaj, doi oameni, un copil şi tatăl lui, fiind intoxicaţi cu fum.

18 afișări
Imaginea articolului Zeci de persoane, evacuate dintr-un bloc din Capitală din cauza unui incendiu

Zeci de persoane, evacuate dintr-un bloc din Capitală din cauza unui incendiu (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, Cătălin Eftene, incendiul a izbucnit în jurul orei 6.25, la un apartament dintr-un bloc situat pe strada Alexandru Ipsilanti, la etajul I.

Flăcările au cuprins bucătăria şi sufrageria apartamentului, la faţa locului fiind trimise două maşini cu apă şi spumă, o autoscară şi trei ambulanţe SMURD.

Din cauza fumului puternic, 40 de persoane din imobil au fost evacuate. Două dintre ele, un copil şi tatăl lui, au fost intoxicate cu fum şi transportate la spital, părinţii refuzând însă internarea copilului.

Incendiul a fost stins după aproximativ 20 de minute, a mai spus Eftene.

Nu se cunosc încă cauzele incendiului, dar, potrivit locatarilor, se pare că flăcările ar fi izbucnit de la gunoaiele depozitate în apartamentul respectiv, aprinse chiar de cei care locuiau acolo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici