Zeci de persoane evacuate dintr-un supermarket din Ploieşti, după ce un TIR a acroşat o ţeavă de gaze

Aproximativ 50 de peroane au fost evacuate, luni seară, dintr-un supermarket din zona de Nord a Ploieştiului, după ce un TIR a acroşat o ţeavă de gaze, traficul în zonă fiind îngreunat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1411 afișări
Imaginea articolului Zeci de persoane evacuate dintr-un supermarket din Ploieşti, după ce un TIR a acroşat o ţeavă de gaze

Zeci de persoane evacuate dintr-un supermarket din Ploieşti, după ce un TIR a acroşat o ţeavă de gaze

Potrivit Poliţiei Prahova, un TIR a acroşat o ţeavă de gaze de lângă un supermarket din zona de Nord a Ploieştiului.

"Din primele cercetări, şoferul unui TIR dădea cu spatele, moment în care autovehicolul a acroşat conducta de gaze”, a declarat purtătorul de cuvânt al IJP Prahova, Raluca Brezeanu.

Potrivit sursei citate, au fost evacuaţi atât angajaţii, cât şi clienţii supermarket-ului din apropiere.

"Pe lângă evacuarea persoanelor, s-a luat măsura opririi traficului din zona respectivă”, a adăugat Raluca Brezeanu.

ISU Prahova se află la faţa locului cu o Ambulanţă şi o autospecială.

"Noi asigurăm zona după ce un TIR a acroşat un branşament de gaze. Magazinul a fost evacuat. Nu există pericol de explozie. Au venit şi angajaţii Distrigaz. Persoanele au fost evacuate de managerul magazinului”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae.

Din cauza incidentului, traficul în zona de Nord a Ploieştiului este îngreunat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici