VIDEO Zeci de persoane rănite în cel mai puternic cutremur din Tokyo din ultimii 10 ani

  • Zeci de persoane din zona Tokyo au fost rănite joi seara în cel mai mare cutremur pe care Japonia l-a înregistrat din 2011 până acum.
  • Seismul a avut magnitudinea de 6,1, dar a fost revizuit la 5,9.
2112 afișări
Imaginea articolului VIDEO Zeci de persoane rănite în cel mai puternic cutremur din Tokyo din ultimii 10 ani

Sursa foto: Youtube

Cel puţin 32 de persoane au fost rănite în cutremur, trei dintre acestea având răni grave, potrivit Associated Press, care citează Agenţia japoneză de gestionare a incendiilor şi dezastrelor.

Agenţia meteorologică din Japonia a transmis că există o şansă de 10 până la 20 la sută ca un alt cutremur să aibă loc în următoarea săptămână, dar nu şi a unui tsunami, cum a fost cel din 2011 care a lăsat în urmă 18.500 de morţi sau dispăruţi.

Cutremurul cu magnitudinea de 6,1, revizuită apoi la 5,9, a avut epicentrul în zona Chiba, la est de Tokyo, la o adâncime de 80 de kilometri (48 de mile).

Autorităţile investighează orice posibile daune şi spun că nu au existat anomalii la centralele nucleare din zonă.

Tokyo Electric Power Company Holdings a declarat că aproximativ 250 de case din centrul oraşului Tokyo rămas fără energie.

Trenurile în şi din Tokyo au fost oprite temporar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici