Ciocolată, în albia unui râu, după ce un camion a rămas fără frâne şi a plonjat în apă | FOTO

Un camion încărcat cu 20 de tone de ciocolată s-a răsturnat, vineri, în albia râului Olt, în zona localităţii Călineşti, judeţul Vâlcea. Şoferul, cetăţean bulgar, a fost rănit uşor şi a refuzat transportul la spital.

1911 afișări
Imaginea articolului Ciocolată, în albia unui râu, după ce un camion a rămas fără frâne şi a plonjat în apă | FOTO

Zeci de tone de ciocolată, în albia râului Olt, după ce un camion ar fi rămas fără frâne/ Şoferul este cetăţean bulgar | FOTO

Potrivit Poliţiei Vâlcea, accidentul a avut loc pe DN 7 CC, în zona localităţii Călineşti.

„Poliţiştii rutieri au ajuns imediat la faţa locului unde au constatat faptul că la km 1 a Drumului Naţional 7 C.C., de pe raza oraşului Călimăneşti, un autocamion încărcat cu 20 de tone de ciocolată, a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se în albia râului Olt, la o diferenţa de nivel faţă de asfalt de aproximativ 6 metri”, a transmis Poliţia Vâlcea.

Şoferul camionului, un bărbat în vârstă de 30 de ani, cetăţean bulgar, le-a spus poliţiştilor că vehiculul ar fi rămas fără frâne şi a pierdut controlul volanului.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Şoferul a suferit răni uşoare şi a refuzat să fie transportat la spital.

Taguri:
camion,
ciocolată,
olt

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici