ZIUA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI: Câteva mii de persoane au vizitat Palatul Victoria, decorat cu un tricolor ţesut la Târgu Jiu

Câteva mii de persoane au vizitat sâmbătă, cu prilejul Zilei porţilor deschise, sediul Guvernului, decorat cu un tricolor ţesut la Târgu Jiu, iar premierul Victor Ponta, alături de soţie şi copii, le-a prezentat vizitatorilor sala de şedinţea Cabinetului şi a semnat pe steaguri tricolore.

546 afișări
Imaginea articolului ZIUA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI: Câteva mii de persoane au vizitat Palatul Victoria, decorat cu un tricolor ţesut la Târgu Jiu

ZIUA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI: Câteva mii de persoane au vizitat Palatul Victoria, decorat cu un tricolor ţesut la Târgu Jiu (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Ponta a declarat că şi-a dorit arborarea şi la Palatul Victoria a drapelului naţional cu ocazia Zilei de 1 Decembrie, iar viceprimarul oraşului Târgu Jiu şi o fabrică de confecţii din localitate au oferit Guvetnului un drapel naţional de mari dfimensiuni care să acopere faţada clădirii.

"Sper că de acum încolo, în fiecare an, oricine va fi prim-ministru, oricine va fi preşedinte, oricine va fi şeful Parlamentului, de Ziua Naţională să folosească această idee. E un lucru pe care ni-l redescoperim după 1989", a spus Ponta.

El a dezvelit astfel un drapel care acoperă aproape în totalitate faţada Guvernului şi a arătat că şi acasă, la blocul unde locuieşte, a arborat drapelul naţional.

Ponta a venit la Guvern împreună cu cei doi copii ai săi şi cu soţia, Daciana Sârbu, cărora le-a arătat biroul unde lucrează. Premierul a afirmat că fiul său şi-ar fi dorit computerul pe care îl are în birou, dar fiica sa aştepta mai mult să participe la parada de 1 Decembrie.

Vizitatorilor, Ponta le-a arătat în sala de şedinţe a Guvernului unde anume stă fiecare ministru la şedinţa Executivului şi a semnat numeroase steguleţe tricolore, oferite gratuit vizitatorilor.

Persoanele care au vizitat Guvernul au profitat de ocazie nu doar pentru a lua semnături de la premier, dar şi pentru a-i înmâna diferite cereri, a înainta plângeri legate de anumite autorităţi sau a solicita diverse măsuri sociale. Până şi un copil l-a întrebat pe premier când i se va mări alocaţia.

După vizita la Guvern, premierul Ponta a plecat cu familia la Arcul de Triumf pentru a asista la parada militară de Ziua Naţională. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici