Video Zoo Bucureşti: O panteră a fost ucisă în timp ce vroia sa evadeze

O panteră a Grădinii Zoologice din Bucureşti a fost ucisă, marţi, de angajaţii instituţiei în încercarea lor de a o prinde, când sărea gardul parcului, anterior veterinarul tranchilizând-o, dar fără rezultat.

13 afișări

Marţi, în jurul orei 16.00, pantera a evadat din cuşcă prin forţarea gardului.

"Întrucât un asemenea eveniment prezenta un pericol deosebit, au fost evacuaţi vizitatorii în regim de urgenţă şi au fost anunţaţi medicul veterinar şi tehnicienii. Aceştia au tranchilizat-o, dar nu au reuşit s-o imobilizeze", informează Zoo.

Potrivit sursei, "s-a procedat apoi la prinderea acesteia cu ajutorul croselor" (ustensilă folosită de hingheri, care are la capăt o buclă care se glisează în jurul gâtului animalului - n.r.), chiar în momentul în care încerca să sară gardul Grădinii Zoologice.

În urma demersului angajaţilor Zoo, pantera a murit.

"Incidentul nu a provocat victime nici în rândul vizitatorilor, nici în rândul personalului Grădinii Zoologice", precizează sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici