10.000 de dolari pentru găsirea unei crose de hocheist

Sponsorul lui Sydney Crosby oferă o recompensă de 10.000 de dolari canadieni (9.720 de dolari americani) pentru găsirea crosei şi a unei mănuşi folosite de hocheist şi dispărute după golul victorios din finala de hochei masculin de la Jocurile Olimpice de la Vancouver.

25 afișări
Imaginea articolului 10.000 de dolari pentru găsirea unei crose de hocheist

10.000 de dolari pentru găsirea unei crose de hocheist (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Pentru a celebra golul marcat în prelungirile finalei cu SUA, din 28 februarie, Sidney Crosby a aruncat crosa şi mănuşile în aer. Un gol istoric care a permis canadienilor să-i învingă pe americani, scor 3-2, şi să câştige aurul olimpic.

Însă la câteva zile de la meci, crosa şi una dintre mănuşi sunt de negăsit.

Hockey Canada, organismul care se ocupă de acest sport în această ţară, şi Reebok, sponsorul principal al lui Sidney Crosby, vor să găsească mănuşa şi crosa.

Astfel, Reebok Canada oferă 10.000 de dolari pentru accelerarea căutărilor. O sumă ce va fi dată "fără a se pune întrebări", conform televiziunii CBC.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici