2000 de farfurii ar fi fost sparte în cinstea lui Mohamed Salah într-un restaurant grecesc din Dubai

Mohamed Salah, atacantul lui Liverpool, ar fi avut parte de un eveniment inedit în vacanţa din Emiratele Arabe Unite, 2000 de farfurii fiind sparte în cinstea sa într-un restaurant grecesc din Dubai.

214 afișări
Imaginea articolului 2000 de farfurii ar fi fost sparte în cinstea lui Mohamed Salah într-un restaurant grecesc din Dubai

2000 de farfurii ar fi fost sparte în cinstea lui Mohamed Salah într-un restaurant grecesc din Dubai

Potrivit Gazzetta Dello Sport, care citează site-ul local Al Ain News, Salah se afla într-o vacanţă în Emiratele Arabe Unite, unde a decis să mănânce la un restaurant grecesc. Fotbalistul egiptean a fost recunoscut imediat de patronii restaurantului, care au decis să pună în practică un obicei antic ce presupune spargerea a 2000 de farfurii.

Mai mult, obiceiul spune ca farfuriile să fie sparte într-o manieră artistică, prin diferite manifestări, pentru a proteja artistul respectiv de spiritele rele.

Prin acest gest, patronii restaurantului din Dubai au încecat să îşi arate aprecierea faţă de Mohamed Salah, fotbalist care a devenit tot mai cunoscut în lume după ce a semnat cu Liverpool, în 2017.

Ulterior, Salah a fost condus prin grădină către o cameră privată unde a servit prânzul în linişte.

Mohamed Salah a suferit o accidentare la glezna stângă în timpul meciului Liverpool-Manchester City, scor 3-1, care a avut loc la 10 noiembrie. Atacantul a fost scos din lotul Egiptului, astfel că a beneficiat de o scurtă vacanţă în pauza prilejuită de meciurile echipelor naţionale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici