#20pentru20 | Bogdan Borza: "Îmi puneam un prosop pe spate şi ţineam un fel de slujbă. La 6 ani, voiam să fiu preot". Tenisul i-a cucerit inima, l-a dus faţă în faţă cu Federer şi l-a făcut să uite de preoţie. Episodul 1

#20pentru20 e campania ProSport demarată odată cu aniversarea a două decenii de viaţă a brandului lansat pe 2 iulie 1997.

410 afișări
Imaginea articolului #20pentru20 | Bogdan Borza: "Îmi puneam un prosop pe spate şi ţineam un fel de slujbă. La 6 ani, voiam să fiu preot". Tenisul i-a cucerit inima, l-a dus faţă în faţă cu Federer şi l-a făcut să uite de preoţie. Episodul 1

#20pentru20 | Bogdan Borza: "Îmi puneam un prosop pe spate şi ţineam un fel de slujbă. La 6 ani, voiam să fiu preot". Tenisul i-a cucerit inima, l-a dus faţă în faţă cu Federer şi l-a făcut să uite de preoţie. Episodul 1

Sub umbrela #20pentru20 vor intra poveştile de viaţă a 20 de sportivi români cunoscuţi sau mai puţin cunoscuţi, născuţi exact în anul apariţiei ProSport. De ce au ales disciplina pe care au urmat-o, ce obstacole li s-au ivit în carieră, momente haioase, oameni esenţiali şi întâmplări ciudate... toate la #20pentru20.

"Tenisul la 20 de ani este foarte frumos, pentru că eu sunt tânăr şi am tot viitorul în faţă. Este un sport pe care iubesc să îl practic de când eram mic şi îmi doresc să ajung cât mai departe cu el", spune Bogdan Borza.

Este născut pe 5 aprilie 1997, cu 87 de zile înainte de "momentul zero" din existenţa ProSport. Bogdan Borza este al şaselea român în clasamentul ATP, pe poziţia 758, şi pariul României pentru a trimite în premieră un stângaci în prima sută mondială.

La doar 20 de ani, Bogdan Borza are deja o poveste stufoasă, cu momente de cotitură şi clipe în care a împărţit terenul cu "greii" sportului alb, în capul listei fiind chiar Roger Federer. De la 11 ani, talentul i-a fost remarcat de Wilson şi a primit contract complet pentru echipamentul de joc de la compania americană. La 14 ani, intra în vizorul IMG şi semna un al doilea contract important. Pentru băiatul care parcă mereu pune puţin prea multă pasiune în ceea ce face, de la surprinzătoarea carieră pe care şi-o imagina la şase ani şi până la jocurile pe consolă pe care le-ar devora pur şi simplu după ce toată munca de o zi pentru visul lui s-a încheiat, tenisul este totul.  "Este un sport frumos, fără de care cred că nu aş putea trăi. Nu m-aş vedea făcând altceva în viaţă în afară de tenis – cel puţin acum aşa simt".

VIDEO Întreaga povestea a lui Bogdan Borza o găsiţi pe prosport.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici