21 de sportivi români iau startul la Campionatul European de înot în bazin scurt pentru seniori

21 de sportivi români, în frunte cu David Popovici, vor lua startul la Campionatul European de înot în bazin scurt pentru seniori, care se desfăşoară în perioada 5-10 decembrie la Otopeni.

204 afișări
Imaginea articolului 21 de sportivi români iau startul la Campionatul European de înot în bazin scurt pentru seniori

21 de sportivi români iau startul la Campionatul European de înot în bazin scurt pentru seniori

Echipa României este alcătuită din 21 de sportivi, 7 la feminin şi 14 la masculin. Este vorba de David Popovici, Vlad Stancu, Andrei Anghel, Diana Stiger, Ioana Ştirbu, Patrick Dinu, Darius Coman, Robert Badea, Denis Popescu, Aissia Prisecariu, Andrei Ungur, Brigitta Vass, Mihai Gergely, Daniel Nicuşan, Vlad Mihalache, Andrei Proca, Nandor Nagy, Maysa Raţiu, Anastasia Bako, Daria Silişteanu şi Alexandru Stoica, potrivit Agenţiei Naţionale pentru Sport.

Alături de sportivi se află antrenorii Adrian Rădulescu, Iulia Becheru, Andrei Pinticanu, Radu Claudiu, Răzvan Florea, Bogdan Stroe, Mircea Purcaru, Cătălin Ungur şi antrenorul federal Silviu Anastase.

Competiţia va avea loc în Complexul de Nataţie din Otopeni, care a mai găzduit cu succes Campionatele Europene de juniori de înot în 2022, dar şi Campionatul Mondial de Polo pe Apă U20, Campionatul European de Polo Fete - Calificări sau Turneul European al Cupei Mondiale de Polo.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici