30.000 de spectatori la "Meciul împotriva sărăciei"

"Meciul împotriva sărăciei", organizat, la Malaga, de Zinedine Zidane şi Ronaldo, a adunat în tribunele stadionului La Roseleda 30.000 de spectatori, fondurile strânse fiind donate Agenţiei de Dezvoltare a Naţiunilor Unite pentru proiecte împotriva sărăciei.

4 afișări
Imaginea articolului 30.000 de spectatori la "Meciul împotriva sărăciei"

La "Meciul împotriva sărăciei" au asistat 30.000 de spectatori

Meciul s-a disputat între echipele "Prietenii lui Zidane" şi "Prietenii lui Ronaldo" şi s-a terminat la egalitate, scor 2-2, marcatori fiind Zidane şi Roque Junior pentru prima formaţie, Julio şi Negredo pentru cea de-a doua, informează Gazzetta dello Sport.

Spectatorii prezenţi la eveniment au plătit între zece şi 25 de euro pentru biletul de intrare.

Zinedine Zidane şi Ronaldo sunt ambasadori ai bunăvoinţei în Programul de Dezvoltare al Naţiunilor Unite.

Printre participanţii la evenimentul de caritate s-au numărat fostul campion mondial de Formula 1 Michael Shumacher, fostul internaţional bulgar Hristo Stoichkov şi jucătorul de golf Sergio Garcia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici