5.000 de euro cel mai mare salariu la FC Viitorul. Cum explică Hagi strategia?

  • Gheorghe Hagi a vorbit despre strategia pe care o are în privinţa salariilor oferite la clubul său, cel mai mare din istoria celor de la FC Viitorul fiind de 5.000 de euro.
  • Sunt cazuri, precum cel al lui Louis Munteanu, unul dintre „puştii” lui Hagi, care încasează doar 500 de euro.
  • Hagi a înfiinţat FC Viitorul în 2009, iar până acum a cucerit un titlu în Liga 1, o Cupă şi o Supercupă a României.
1512 afișări
Imaginea articolului 5.000 de euro cel mai mare salariu la FC Viitorul. Cum explică Hagi strategia?

5.000 de euro cel mai mare salariu la FC Viitorul. Cum explică Hagi strategia?

Gheorghe Hagi a vorbit despre strategia pe care o are în privinţa salariilor oferite la clubul său. Managerul tehnic de la FC Viitorul a recunoscut că nivelul este unul destul de redus.

Cel mai mare salariu din istoria constănţenilor nu a depăşit 5.000 de euro, iar Louis Munteanu, unul dintre puştii din echipa lui Hagi, încasează doar 500 de euro.

„La mine e o regulă de bază. Totul e construit ca să aducă profit. Nu pe termen scurt, că eu nu gândesc aşa. Eu dau salarii mici, recunosc. La mine la echipă, cel mai mare salariu din toată existenţa clubului a fost de 5.000 de euro pe lună. Şi l-am dat doar de vreo două sau trei ori. Îl ştiţi, de acum, pe Louis Munteanu. E în plină acscensiune. A marcat goluri în campionat. Ştiţi ce salariu are? 500 de euro pe lună! Acum însă trebuie să i-l măresc, să vedem" a spus Gheorghe Hagi, manager tehnic FC Viitorul, pentru gsp.ro.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici