7 cazuri de coronavirus la Barcelona. 5 jucători şi 2 antrenori au fost diagnosticaţi pozitiv

  • Presa din Spania notează că 7 persoane de la FC Barcelona au fost infectate cu noul coronavirus
  • 5 jucători şi 2 antrenori au fost diagnosticaţi pozitiv la începutul lunii mai
  • La Liga se va relua începând cu 11 iunie, cu partida dintre Sevilla şi Betis
5635 afișări
Imaginea articolului 7 cazuri de coronavirus la Barcelona. 5 jucători şi 2 antrenori au fost diagnosticaţi pozitiv

7 cazuri de coronavirus la Barcelona. 5 jucători şi 2 antrenori au fost diagnosticaţi pozitiv

Barcelona a fost afectată de noul coronavirus. RAC1 notează că 5 jucători şi doi antrenori din prima echipă a campioanei Spaniei au fost diagnosticaţi pozitiv cu noul coronavirus la primele teste făcute, pe 6 mai. Acum, toţi membrii clubului blaugrana sunt sănătoşi.


Fotbaliştii se antrenează colectiv şi aşteaptă reluarea campionatului. Presa iberică nu a anunţat numele celor infectaţi. 

Campionatul din Spania se va relua începând cu 11 iunie, iar primul meci va fi cel dintre Sevilla şi Betis. Barcelona va juca prima partidă oficială sâmbătă, 13 iunie, pe terenul celor de la Mallorca, de la ora 22:00. Clubul blaugrana este liderul din La Liga, cu 58 de puncte, la două distanţă de locul doi, ocupat de Real Madrid.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici