A. Cristea: Probabil că le-am dat o palmă multora şi acum trebuie să se gândească la greşelile făcute

Atacantul dinamovist Andrei Cristea a declarat, miercuri, că victoria din meciul cu Steaua, scor 2-0, în etapa a XXII-a a Ligii I, este foarte importantă pentru el, deoarece nu poate uita o discuţie avută când a plecat din Ghencea şi când i s-a spus că se află la final de carieră.

18 afișări
Imaginea articolului A. Cristea: Probabil că le-am dat o palmă multora şi acum trebuie să se gândească la greşelile făcute

A. Cristea (S): Probabil că le-am dat o palmă multora şi acum trebuie să se gândească la greşelile făcute (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Suntem bucuroşi cu toţii pentru această victorie şi dacă vom câştiga la Galaţi, atunci vom avea prima şansă la campionat. Nu cred că pot vorbi de poliţe în această seară, dar pot să spun că în momentul în care am plecat de la Steaua, la 20-21 de ani, foarte mulţi s-au gândit că e gata cariera mea. Probabil că le-am dat o palmă multora şi acum ar trebui sa se gândească la greşelile pe care le-au făcut. Pot să spun că există un Dumnezeu, că se face dreptate. Mă bucur că sunt apreciat la Dinamo, nu pot uita niciodată o anumită discuţie pe care am avut-o când am plecat de la Steaua. M-a întărit foarte mult, iar meciul cu Steaua este foarte important pentru mine", a spus Andrei Cristea.

Jucătorul a menţionat că Dinamo poate spera în continuare la titlu. "Mulţi nu ne dădeau şanse la titlu, pentru că am pierdut multe puncte importante. Mai avem două puncte până la primul loc şi avem destule meciuri în care putem să recuperăm. Trebuie să ne şi bucurăm, nu doar puşcărie şi cantonamente, dar trebuie să fim atenţi, pentru că duminică ne aşteaptă un nou război. Golul il dedic lui Grigore, care se afla într-un moment foarte bun al carierei sale şi s-a accidentat. Noi trebuie să rămânem modeşti şi să fim atenţi în continuare. Eu mă bucur pentru golurile din acest sezon şi sper să pot să evoluez la fel în continuare", a spus jucătorul dinamovist.

Cristea a adăugat că suporterii au ajutat echipa în meciul de miercuri: "Îmi pare rău pentru Zapata, a fost greşeala lui, dar Dinamo a fost peste Steaua. Atmosfera a fost fantastică şi suporterii ne-au ajutat să câştigăm".

Echipa Dinamo Bucureşti a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), formaţia Steaua Bucureşti, în derbiul etapei a XXII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici