A început ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice Tokyo 2020

  • Ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice 2020 a început la Tokyo.
  • România a obţinut patru medalii la olimpiadă.
604 afișări
Imaginea articolului A început ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice Tokyo 2020

A început ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice Tokyo 2020

Prima medalie a fost cea de argint obţinută la scrimă de Ana-Maria Popescu.

La canotaj România a obţinut medalia de aur, la dublu vâsle feminin, cu Nicoleta Ancuţa Bodnar şi Simona Geanina Radiş.

Două medalii de argint au fost obţinute la dublu rame masculin, cu Marius Vasile Cozmiuc şi Ciprian Tudosă, precum şi la patru rame fără cârmaci masculin, cu Mihăiţă Vasile Ţigănescu, Mugurel Vasile Semciuc, Ştefan Constantin Berariu şi Cosmin Pascari.

Jocurile au fost marcate de pandemie şi transformate de drame politice, momente sportive remarcabile şi profunde tulburări personale. Pentru naţiunea gazdă, olimpiada nu nu s-a transformat într-un triumf global şi în succesul financiar pe care le-a ţintit.

Putem spune acum cu încredere că am trăit o ediţie de succes a Jocurilor Olimpice, foarte reuşită, având în vedere toate incertitudinile pe care le-am avut în ultimii doi ani", a declarat preşedintelui Comitetului Olimpic Internaţional Thomas Bach cu câteva ore înainte de ceremonia de închidere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici