A început Wimbledonul pentru români. Rezultatele din primul tur al calificărilor

În timp ce meciurile de pe tabloul principal de concurs vor începe luni, 27 iunie, partidele din calificări au demarat încă de ieri, 20 iunie.

378 afișări
Imaginea articolului A început Wimbledonul pentru români. Rezultatele din primul tur al calificărilor

Alexandra Cadanţu

Turneul de tenis de la Wimbledon, al 3-lea turneu de Mare Şlem al anului, a început luni cu faza calificărilor, pe iarba londoneză.

Primele apariţii româneşti au adus şi primele eşecuri. Marius Copil, singurul reprezentant în competiţia masculină, a cedat în două seturi.

Marţi au intrat în scenă fetele. Gabriela Lee (fostă Talabă) nu şi-a respectat statutul de favorită 20 în calificări şi a cedat la o adversară din Australia mai slab clasată.

Doar Alexandru Ignatik, fostă Cadanţu (favorită 24), merge mai departe, după ce a eliminat o altă româncă, jucătoarea Cristina Dinu.

Şi Laura-Ioana Paar a fost eliminată prematur.

La Wimbledon se joacă 3 tururi de calificare, înainte de accederea pe tabloul principal.

LUNI

Marius Copil (România, 31 de ani, 318 ATP) - Constant Lestienne (Franţa, 30 de ani, 115 ATP) 4-6, 3-6

MARŢI

Zoe Hives (Australia, 25 de ani, 572 WTA) - Gabriela Lee Talabă (România, 16 de ani, 152 WTA) 6-4, 6-2

Christina McHale (SUA, 30 de ani, 242 WTA) - Laura-Ioana Paar (România, 34 de ani, 717 WTA) 2-6, 6-4, 6-4

Cristina Dinu (România, 29 de ani, 263 WTA) - Alexandra Cadanţu Ignatik (România, 32 de ani, 174 WTA) 3-6, 1-6

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici