Fostul preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Dan Petrescu, a murit la vârsta de 75 de ani

Federaţia Română de Fotbal a anunţat că fostul preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor şi vicepreşedinte al FRF, Dan Petrescu, a murit la vârsta de 75 de ani.

679 afișări
Imaginea articolului Fostul preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Dan Petrescu, a murit la vârsta de 75 de ani

sursa foto: lpf.ro

„Federaţia Română de Fotbal regretă dispariţia lui Dan Petrescu, fost mare arbitru român şi fost preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor”, a transmis FRF.

Potrivit Federaţiei, Dan Petrescu a decedat la vârsta de 75 de ani.

În cariera lui, Dan Petrescu a bifat 12 sezoane ca arbitru pe prima scenă a fotbalului românesc, adunând aproape 180 de partide în Divizia A, dar şi peste 40 de meciuri internaţionale.

După terminarea carierei de arbitru, Dan Petrescu a ocupat funcţia de preşedinte CCA, de vicepreşedinte FRF, fiind pentru doi ani şi membru în Comisia UEFA de Arbitri, anunţă FRF.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici