A murit doctorul Corneliu Bârsan. Anunţul FRF şi o păţanie mai puţin plăcută

FRF a anunţat astăzi dispariţia, la vârsta de 73 de ani, a medicului Corneliu Bârsan.

1284 afișări
Imaginea articolului A murit doctorul Corneliu Bârsan. Anunţul FRF şi o păţanie mai puţin plăcută

Corneliu Bârsan

„Federaţia Română de Fotbal regretă dispariţia, la vârsta de 73 de ani, a medicului Corneliu Bârsan.

Născut pe 11 iunie 1948, Corneliu Bârsan a activat timp de mai bine de două decenii ca medic la loturile naţionale de juniori şi a fost membru al Comisiei Anti-Doping a Federaţiei Române de Fotbal.

Condoleanţe familiei şi celor apropiaţi!”, a scris FRF, pe site-ul oficial.

Personaj apropiat de conducerea FRF, doctorul stomatolog a fost în centrul unui episod jenant: a fost prins cu pliculeţe de cafea în buzunar, la o deplasare a lotului naţional.

”La un astfel de turneu efectuat în Israel, Bârsan a fost prins asupra lui, la un control de rutină, cu vreo 50 de pliculeţe de cafea, stârnind un moment jenant. 

Aflat de faţă, ofiţerul de legătură, care asigura integritatea fizică persoanelor din delegaţia română, a rămas interzis, cu un sentiment de jenă, la vederea ”colecţiei” de pliculeţe cu cafea pe care Bârsan o adunase, pentru a o lua cu el acasă, în România. ”I se spune aspiratorul de suveniruri. Aspiră tot ce prinde, avea o slăbiciune pentru pliculeţele de cafea şi Nesscaffe Elite.

Aspira câte 5 pliculete o dată! Nu l-am mai văzut de mult şi chiar îmi este dor de el, căci este foarte simpatic, şi dacă mă duc acum la el în vizită, sigur mă serveşte cu o cafeluţă din plic Elite din stoc”, dezvăluia o persoană care a însoţit delegaţia tricoloră pe teritoriul sfânt, pe când Bârsan făcea parte din ea.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici