A murit Nicuşor Ene, unul dintre primii antrenori ai Simonei Halep. Mesajul emoţionant postat de sportivă pe Facebook

Nicuşor Ene, antrenorul care i-a coordonat Simonei Halep primii paşi în tenis, a decedat, iar sportiva a transmis un mesaj pe pagina personală de Facebook.

945 afișări
Imaginea articolului A murit Nicuşor Ene, unul dintre primii antrenori ai Simonei Halep. Mesajul emoţionant postat de sportivă pe Facebook

A murit Nicuşor Ene, unul dintre primii antrenori ai Simonei Halep. Reacţia sportivei

Halep a ajuns sâmbătă la Dubai, unde pregăteşte noul sezon din WTA, şi a aflat vestea în urma unei discuţii telefonice. „Doar ce am aterizat de la Dubai, acolo unde am făcut pregătirea pentru noul an. De fiecare dată când ajung o sun pe mama. Astăzi apelul s-a încheiat cu vestea tristă ca Domn Profesor Ene ne-a părăsit, o persoană blândă care nu m-a certat nici măcar o dată în toţi acei 4 ani în care m-a învăţat absolut tot ce înseamnă tenisul.

A fost una dintre cele mai importante cărămizi pe care el a pus-o la această carieră minunată a mea. Mă bucur enorm că a fost alături de mine pe scena de la Constanţa, atunci când am sărbătorit trofeul de la Wimbledon. Mereu în sufletul meu... Dumnezeu să-l ierte!!!”, sună postarea Simonei Halep de pe Facebook.

Simona Halep şi-a trecut în cont, în 2019, un singur trofeu, pe cel de Mare Şlem de la Wimbledon, dar a mai jucat alte două finale. Românca a cedat în ultimul act al turneelor de la Doha şi Madrid. A terminat sezonul pe locul 4 WTA, la aproximativ 3.400 de puncte de primul loc, Ashleigh Barty.

Top 10 WTA:
1. Ashleigh Barty (Australia)- 7851 puncte
2. Karolina Pliskova (Cehia)- 5940 puncte
3. Naomi Osaka (Japonia)- 5496
4. Simona Halep (România)- 5462 puncte
5. Bianca Andreescu (Canada)- 5133 puncte
6. Elina Svitolina (Ucraina)- 5075 puncte
7. Petra Kvitova (Cehia)- 4776 puncte
8. Belinda Bencic (Elveţia)- 4685 puncte
9. Kiki Bertens (Olanda)- 4245 puncte
10. Serena Williams (SUA)- 3935 puncte

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici