A venit nota de plată pentru vedeta lui Real. Bellingham, suspendat pentru „atitudine agresivă" faţă de arbitru

Mijlocaşul Jude Bellingham de la Real Madrid a fost suspendat două meciuri de La Liga pentru comportament dispreţuitor faţă de arbitru, după ce a primit un cartonaş roşu după fluierul final în meciul cu Valencia, scor 2-2, de sâmbătă.

180 afișări
Imaginea articolului A venit nota de plată pentru vedeta lui Real. Bellingham, suspendat pentru „atitudine agresivă" faţă de arbitru

A venit nota de plată pentru vedeta lui Real. Bellingham, suspendat pentru „atitudine agresivă" faţă de arbitru

În raportul arbitrului se arată că internaţionalul englez a afişat o „atitudine agresivă" când a contestat decizia arbitrului Jesus Gil Manzano de a fluiera finalul partidei, după ce a marcat cu capul din centrarea lui Brahim Diaz, în al nouălea minut de prelungiri. Fluierul de final, contestat de madrileni, a venit cu o secundă înainte ca Belingham să marcheze golul care ar fi adus victoria echipei sale.

Real Madrid are şapte puncte avans faţă de Girona în fruntea La Liga. Bellingham va rata meciul de duminică de acasă cu Celta Vigo şi deplasarea la Osasuna din 16 martie.

Jucătorul de 20 de ani este cel mai bun marcator din La Liga, cu 16 goluri în primul său sezon la club.
Bellingham poate însă juca miercuri în manşa secundă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, împotriva lui RB Leipzig.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici