Abidal spune că s-a schimbat foarte mult, după ce a avut o tumoare la ficat

Fundaşul francez al formaţiei FC Barcelona, Eric Abidal, operat de o tumoare la ficat în luna martie, a declarat, luni, că această experienţă l-a "schimbat foarte mult".

122 afișări
Imaginea articolului Abidal spune că s-a schimbat foarte mult, după ce a avut o tumoare la ficat

Abidal spune că s-a schimbat foarte mult, după ce a avut o tumoare la ficat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Când ţi se întâmplă aşa ceva, viaţa ţi se poate schimba de pe o zi pe alta...pe mine m-a schimbat mult, în special în ceea ce priveşte caracterul", a declarat Abidal pentru Barça TV.

"De aceea continui să fac multe teste, deoarece azi a fost ficatul, mâine poate fi altceva", a adăugat internaţionaţionul francez, titular, duminică, în campionat.

Eric Abidal, în vârstă de 31 de ani, ar putea disputa, la 28 mai, cu Manchester United, prima sa finală de Liga Campionilor, el fiind suspendat la cea din 2009, de la Roma.

"Dacă nu joc, nu contează, dar noi trebuie să câştigăm. Mai sunt două săptămâni până la finală şi am norocul să am preparatori fizici care mă cunosc bine şi care mă vor ajuta să fiu în formă", a declarat Abidal.

Eric Abidal a jucat 53 de minute, duminică, în meciul cu Deportivo La Coruna (0-0). El a jucat 63 de minute cu Levante, la 11 mai, la prima titularizare de la operaţia din 17 martie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici