AC Milan, eliminată din Europa. Liverpool şi Ajax fac maxim de puncte în grupele Ligii Campionilor

Faza grupelor în Champions League s-a încheiat marţi seara pentru jumătate din protagonistele sezonului. Marea surpriză vine de la AC Milan, eliminată din toate competiţiile europene, dar şi de la debutanta Sheriff Tiraspol, calificată în primăvara Europa League.

476 afișări
Imaginea articolului AC Milan, eliminată din Europa. Liverpool şi Ajax fac maxim de puncte în grupele Ligii Campionilor

Ciprian Tătăruşanu, rezervă la AC Milan

Grupa A

PSG – Clube Brugge 4-1 (3-0) Mbappe (min. 2, 7), Messi (38, 76)/Rits (68)

RB Leipzig – Manchester City 2-1 (1-0) Szoboszlai 924), Silva (71)/Mahrez (76)

Manchester City (12p) şi PSG (11p) merg braţ la braţ în primăvara europeană în timp ce Leipzig va evolua în Europa League.


Grupa B

AC Milan – Liverpool 1-2 (1-1) Tomori (29)/Salah (36), Origi (55)

FC Porto – Atletico Madrid 1-3 (0-0) Griezmann (56), Corea (90), De Paul (90+2)/Sergio Oliveira (90+5 p)

Liverpool dă o mână de ajutor lui Atletico Madrid, luându-i pe madrileni în fazele eliminatorii şi eliminându-i pe italieni din toate competiţiile.

Porto continuă în Europa League.


Grupa C

Ajax Amsterdam – Benfica Lisabona 4-2 (2-1) Haller (8 p), Antony (42), Neres (58), Berghuis (62)/Santos (22), Tabata (78).

Borussia Dortmund – Besiktas Istanbul 5-0 (2-0) Malen (29), Reus (45+2, 53), Haaland (68, 81)

Dortmun face scorul serii în Liga Campionilor, dar rămâne totuşi pe loc de Europa League, în timp ce Ajax, cu maxim de puncte, şi Sporting se pregătesc de primăvara Champions League.


Grupa D

Real Madrid – Internaţionale Milano 2-0 (1-0) Kroos (17), Asensio (79)

Shakhtior – Sheriff Tiraspol 1-1 (1-0) Fernando (42)/Nikolov (90+3)

Real şi Inter erau calificate încă înainte de acest meci, în timp ce revelaţia Sheriff Tiraspol prinde un loc în Europa League.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici