Academia Naţională de Fotbal organizează primul curs pentru antrenorii de fotbal feminin

Federaţia Română de Fotbal, prin departamentul GROW şi Academia Naţională de Fotbal, organizează în luna februarie un workshop dedicat antrenorilor şi antrenoarelor din fotbalul feminin.

84 afișări
Imaginea articolului Academia Naţională de Fotbal organizează primul curs pentru antrenorii de fotbal feminin

Academia Naţională de Fotbal organizează primul curs pentru antrenorii de fotbal feminin

Cursul se va desfăşura în format fizic, la Bucureşti, în zilele de 11 şi 12 februarie, şi va fi ţinut de experţi UEFA şi reprezentanţi ai Şcolii Federale de Antrenori. Evenimentul este organizat exclusiv pentru antrenorii şi antrenoarele de la cluburile de fotbal feminin (sau cu secţii de fotbal feminin) din cele 3 ligi din România sau de la cluburile de copii şi juniori cu activitate în fotbalul feminin.

Printre temele discutate se numără cele despre dezvoltarea fotbalului feminin pe vârste, tranziţia de la juniorat către fotbalul de elită, dar şi comunicare şi leadership în fotbalul feminin.

Înscrierile au loc până pe data de 7 februarie, formularul de participare putând fi găsit pe site-ul oficial al FRF.

Participarea este gratuită. Numărul de participanţi este limitat însă la 30, maximum un participant din partea fiecărui club de fotbal feminin. Toate detaliile cursului sunt disponibile şi pe site-ul ANF.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici