Academica Clinceni a învins Universitatea Craiova cu autogolul lui Marius Constantin

  • Academica Clinceni – Universitatea Craiova s-a încheiat duminică seara cu scorul de 1-0, într-o partidă contând pentru etapa a 5-a a play-off-ului Ligii 1.
  • Victoria gazdelor vine după o serie de 4 înfrângeri consecutive în play-off.
  • Oltenii au ratat ocazia de a trece pe locul 2.
403 afișări
Imaginea articolului Academica Clinceni a învins Universitatea Craiova cu autogolul lui Marius Constantin

Sursa foto: Mediafaxfoto

După ce a reuşit să se impună în faţa primelor două clasate în Liga 1, CFR Cluj şi FCSB, Universitatea Craiova a fost învinsă duminică de ultima clasată a play-off-ului Ligii 1, Academica Clinceni.

Singura reuşită a partidei a fost un autogol marcat de Marius Constantin, care a jucat cu această ocazie meciul cu numărul 400 pe prima scenă a fotbalului românesc.

Marinos Ouzounidis e doar la a doua înfrângere în Liga 1, de când a preluat Universitatea Craiova.

Cu o victorie, oltenii ar fi putut trece ocazional pe locul doi în clasament, peste FCSB, care urmează să joace luni derby-ul cu CFR Cluj, pe teren propriu.

Academica Clinceni rămâne pe poziţia a 6-a a clasamentului, cu 25 de puncte, în timp ce Universitatea Craiova e pe locul 3, cu 37 de puncte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici