Academica Clinceni iernează în zona play-off-ului după remiza cu Dinamo

Paul Anton a deschis scorul pentru „câinii roşii” în repriza secundă, cu un şut din afara careului. Academica a egalat după 11 minute şi şi-a conservat locul de play-off,înainte de vacanţa de iarnă.

402 afișări
Imaginea articolului Academica Clinceni iernează în zona play-off-ului după remiza cu Dinamo

Sursa foto: Mediafaxfoto

Neînvinsă în ultimele 7 etape, Academica Clinceni conta ca favorită în partida de pe teren propriu împotriva lui Dinamo Bucureşti, în meciul din etapa a 15-a de duminică.

Câinii roşii erau şi ei cu un moral destul de bun, chiar dacă în etapa anterioară au fost învinşi de campioana CFR Cluj, pe teren propriu.

Academica Clinceni e una din surprizele sezonului, situată destul de confortabil în zona de play-off a clasamentului, pe locul 5.

Meciul a debutat cu şutul la poartă a lui Camara, chiar în primul minut de joc, reţinut însă de portarul Vâlceanu. Dinamo rămâne periculoasă, şutul lui Paul Anton trecând puţin pe lângă poartă.

Prima ocazie a gazdelor vine abia în minutul 39, când Rusescu îl serveşte ideal pe Tănase, dar acesta şutează defectuos, cu taotă poarta la dipoziţie. Cei doi se află din nou la capătul unei faze, Tănase fiind cel ce îi pasează lui Rusescu. Acesta lobează peste portar, dar Andrei Radu scoate de pe linia porţii.

Dinamo a fost cea care a deschis scorul prin Paul Anton, autorul unui şut pe jos din afara careului, uşor deviat (0-1, min. 65).

Gazdele egalează după 11 minute. Dumitru şutează de la 20 de metri pe centrul porţii, dar portarul Tomas respinge în faţă, iar Chunchukov pe fază trmite în poartă de la 6 metri (1-1, min. 76). Partida se încheie cu scorul de 1-1, fără vreo altă fază notabilă.

Semieşec pentru Clinceni, care cu toate cele 3 puncte ar fi avut şansa să urce pe locul 4. Oricum, „academicienii” iernează în zona play-off-ului, pe locul 5, cu 25 de puncte.

Pentru Dinamo e un punct valoros, care îi urcă pe locul 10 şi îi menţine la doar 4 puncte distanţă de ultima poziţie ce duce în play-off.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici