Acces gratuit pentru femei şi copii la meciurile din prima ligă turcă, tot sezonul

Consiliul de Conducere al Federaţiei Turce de Fotbal (TFF) a decis, vineri, ca femeile şi copiii de până la 16 ani să aibă acces gratuit la meciurile din prima ligă din Turcia, pe întreaga durată a sezonului, informează site-ul oficial al forului.

47 afișări
Imaginea articolului Acces gratuit pentru femei şi copii la meciurile din prima ligă turcă, tot sezonul

Acces gratuit pentru femei şi copii la meciurile din prima ligă turcă, tot sezonul (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit sursei citate, federaţia va plăti cluburilor contravaloarea biletelor pentru femei şi pentru copii. Femeile şi copiii vor avea acces gratuit în limita unui număr de locuri anunţat de fiecare club la TFF.

Proiectul numit "Acces gratuit la meciuri pentru femei şi pentru copiii sub 16 ani" se va pune în aplicare din acest week-end, începând cu etapa a V-a a campionatului Turciei. Excepţie fac meciurile Eskişehirspor - Trabzonspor şi Karabukspor - Orduspor, la care gazdele mai au câteva lucruri de pus la punct înainte de a aplica măsura decisă de TFF.

Federaţia îşi propune prin această iniţiativă să crească interesul faţă de fotbal, că prevină violenţele şi scandările "urâte", să contribuie la viitorul fotbalului turc şi să creeze o atmosferă în care familiile să urmărească liniştite meciurile.

În campionatul Turciei evoluează trei jucători români: Florin Cernat la Karabukspor, Bogdan Stancu la Orduspor şi Giani Kiriţă la Bursaspor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici