Accident soldat cu un deces, la un raliu la Amsterdam

O femeie în vârstă de 41 de ani a decedat şi trei persoane au fost rănite, duminică, în urma unui accident produs în timpul unui raliu, la Amsterdam.

184 afișări

"A avut loc un accident grav la ora 13.30, în timpul raliului: unii participanţi au pierdut controlul maşinii lor", a anunţat poliţia locală.

Maşina a intrat într-un grup de spectatori de pe marginea şoselei, conform imaginilor difuzate de televiziunea publică olandeză.

Femeia în vârstă de 41 de ani, originară din Zaandam, a decedat imediat după impact. Soţul ei a fost transportat la spital, însă starea sa nu este gravă.

Un copil de 11 ani, în stare gravă, a fost de asemenea transportat la spital, iar un tânăr a fost rănit uşor.

"Pilotul, un bărbat de 23 de ani, şi copilotul său, un bărbat de 25 de ani, au fost arestaţi", a precizat poliţia din Amsterdam.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici