Acord între Lance Armstrong şi compania de asigurări care îi cerea să returneze 3 milioane de dolari

Fostul rutier Lance Armstrong a ajuns la un acord cu compania Acceptance Insurance, care îi cerea să returneze trei milioane de dolari constând în prime încasate, informează cotidianul USA Today.

131 afișări
Imaginea articolului Acord între Lance Armstrong şi compania de asigurări care îi cerea să returneze 3 milioane de dolari

Lance Armstrong (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Acest acord, ale cărui detalii nu au fost date publicităţii, implică anularea depunerii de către fostul sportiv a unei declaraţii sub jurământ, ce era programată joi, în litigiul dintre texan şi compania care are sediul în Nebraska.

Acceptance Insurance a decis să deschidă o procedură împotriva lui Armstrong deoarece texanul s-a dopat la ediţiile 1999, 2000 şi 2001 ale Turului Franţei, pentru care compania i-a oferit prime de victorie în valoare totală de 3 milioane de dolari.

Avocatul lui Armstrong a confirmat că acest caz s-a rezolvat printr-un acord, fără să facă alte precizări.

Lance Armstrong mai este vizat de o acţiune în instanţă, intentată în februarie de compania SCA Promotions, care doreşte returnarea a peste 12 milioane de dolari constând de asemenea în prime.

Fostul rutier a primit interdicţie pe viaţă, fiindu-i retrase şi titlurile obţinute în perioada 1998-2011, ca urmare a unui raport al Agenţiei Americane Antidoping, în care a fost acuzat de dopaj sistematic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici