Actorul american Patrick Dempsey va participa la cursa 24 Heures du Mans

Actorul american Patrick Dempsey, cunoscut din serialul "Anatomia lui Grey", va participa la cursa 24 de ore de la Le Mans (13-14 iunie) cu o maşină Ferrari F430 GT, au anunţat, miercuri, organizatorii, informează AFP.

5 afișări

Dempsey, pilot cunoscut în Statele Unite ale Americii, nu a mai participat la Le Mans şi va fi nevoit să parcurgă 10 tururi pe circuitul cursei pe data de 10 iunie, cu ocazia primelor teste libere, pentru ca înscrierea sa să fie validată.

Patrick Dempsey va pilota un Ferrari F430, în culorile fundaţiei Mecenat Chirurgie Cardiacă, aparţinând echipei Seattle, la categoria GT2. El îi va avea drept copiloţi pe Joe Foster şi Don Kitch Jr, fondatorul team-ul Seattle.

Cursa de 24 de ore de la Le Mans este cea mai veche cursă de automobilism de anduranţă, prima ediţie având loc în 1923, în apropierea oraşului Le Mans (Franţa). Cunoscută sub numele de Grand Prix-ul Anduranţei, cursa se desfăşoară pe un circuit ce cuprinde drumuri publice închise. Scopul nu este numai de a verifica abilitatea piloţilor de a fi rapizi, ci şi de a vedea dacă rezistă la cursă de 24 de ore.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici