Acuzat de hărţuirea colegelor de la Ajax Amsterdam, directorul sportiv Marc Overmars a demisionat: „Am depăşit toate limitele”

Liniştea clubului de fotbal Ajax Amsterdam, aflat pe primul loc în Olanda şi calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor, a fost spartă de plecarea oficialului Marc Overmars.

786 afișări
Imaginea articolului Acuzat de hărţuirea colegelor de la Ajax Amsterdam, directorul sportiv Marc Overmars a demisionat: „Am depăşit toate limitele”

Marc Overmars

Fostul mijlocaş Marc Overmars a recunoscut că a trimis mesaje nepotrivite femeilor care au lucrat cu el la clubul din Amsterdam: „Îmi cer scuze şi mi-e ruşine, am depăşit toate limitele”.

Overmars şi-a părăsit rolul de la Ajax, după ce a transmis colegilor o serie de „mesaje nepotrivite”, a anunţat clubul olandez. Overmars, care era director sportiv, a demisionat după discuţii cu CEO-ul clubului, fostul portar al Juve Edwin van der Sar, şi cu Consiliul de supraveghere, în urma unor presupuse abateri.

O declaraţie pe site-ul oficial al Ajax explică situaţia: „Directorul Marc Overmars va părăsi Ajax cu efect imediat. El a luat această decizie după discuţii cu consiliul de supraveghere şi cu CEO-ul Edwin van der Sar. O serie de mesaje nepotrivite trimise diverşilor colegi pe o perioadă lungă de timp stau la baza deciziei ei de a părăsi clubul”.

Fostul mijlocaş de la Ajax, Arsenal şi Barcelona, ​​care se afla în funcţie din vara lui 2012, a recunoscut comportamentul său „inacceptabil” şi şi-a cerut scuze.

Overmars a precizat: „Mi-e ruşine. Săptămâna trecută, am vorbit despre comportamentul meu şi despre modul în care a fost perceput de alţii. Din păcate, nu mi-am dat seama că depăşesc limita. Îmi pare rău.

Cu siguranţă, pentru cineva din poziţia mea, acest comportament este inacceptabil. Acum văd şi eu. Dar e prea târziu. Nu văd altă opţiune decât să părăsesc Ajax. Rog tuturor să mă lase pe mine şi pe familia mea în pace”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici