Administratorii unei firme de pariuri sportive, cercetaţi penal

Doi bărbaţi din Bucureşti, administratori ai unei societăţi de pariuri sportive cu punct de lucru în Constanţa, sunt cercetaţi penal de către poliţişti după ce au modificat mai multe bilete câştigătoare.

288 afișări
Imaginea articolului Administratorii unei firme de pariuri sportive, cercetaţi penal

Administratorii unei firme de pariuri sportive, cercetaţi penal (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al judeţului Constanţa, Liviu Florian Poiană (34 de ani) şi Cristian Constantin Ion (29 de ani), ambii cu domiciliul în Bucureşti, administratori ai societăţii PariSport SRL Bucureşti, care are ca obiect de activitate organizarea de pariuri sportive, au modificat date existente în sistemul informatic al unităţii referitoare la trei bilete jucate la punctele de lucru din Constanţa.

Acestea au fost câştigătoare pentru suma totală de 154.000 de lei, dar ulterior emiterii s-au modificat în minus cotele evenimentelor astfel încât biletele au fost recunoscute ca şi câştigătoare dar la sume mult mai mici, respectiv 800 de lei.

Cei doi sunt cercetaţi în stare de libertate pentru înşelăciune şi modificare de date informatice. Dosarul a fost declinat spre soluţionare la DIICOT - Biroul Teritorial Constanţa. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, ei riscă pedepse de până la 12 ani de închisoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici