Administratorul delegat al Fiorentinei: Agentul lui Mutu ar trebui să vorbească mai puţin

Administratorul delegat al clubului AC Fiorentina, Sandro Mencucci, a declarat, marţi, că agentul lui Adrian Mutu ar trebui să vorbească mai puţin, referindu-se la faptul că Ioan Becali spusese cu o zi în urmă că va cere o mărire de salariu pentru atacantul român, informează site-ul sportal.it.

18 afișări
Imaginea articolului Administratorul delegat al Fiorentinei: Agentul lui Mutu ar trebui să vorbească mai puţin

Administratorul delegat al Fiorentinei: Agentul lui Mutu ar trebui să vorbească mai puţin (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"Cred că agentul lui Mutu ar trebui să vorbească mai puţin. Există argumente să ne întâlnim la sediul clubului şi să nu vorbim prea mult prin presă", a spus Mencucci.

Impresarul Ioan Becali a declarat, marţi, pentru site-ul violanews.com, că la prelungirea contractului lui Adrian Mutu cu AC Fiorentina va cere o mărire de salariu pentru atacantul român.

"Mutu ţine foarte mult la Fiorentina şi a demonstrat asta în multe rânduri. El a fost determinant în multe rânduri pentru Fiorentina, dar şi clubul l-a ajutat la greu. La momentul prelungirii contractului îi vom cere directorului sportiv al Fiorentinei, Pantaleo Corvino, o mărire salarială. Nu pot să vă spun cât vom cere, deoarece nu este corect să vorbim despre cifre. Va fi o cerere adecvată cu ceea ce poate oferi clubul", a spus Becali.

Presa italiană a anunţat că Adrian Mutu va negocia o prelungire a contractului cu Fiorentina în această săptămână. Pe de altă parte, atacantul român este dorit insistent de antrenorul Roberto Mancini la formaţia engleză Manchester City.

În ultima vreme au apărut zvonuri conform cărora echipa germană VfL Wolfsburg este din nou interesată de achiziţionarea lui Mutu. Nemţii şi-l doresc pe atacantul român în cazul plecării bosniacului Edin Dzeko.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici