Adrian Blidaru, concediat de clubul de baschet CS Otopeni

Componentul echipei naţionale de baschet a României, Adrian Blidaru, a fost concediat începând cu data de 1 aprilie, conform anunţului clubului CS Otopeni, la care baschetbalistul s-a transferat vara trecută de la campioana CSU Ploieşti.

419 afișări

CS Otopeni a anunţat că a decis rezilierea contractului cu jucătorul din cauza abaterilor disciplinare repetate. Ultima dintre acestea s-a petrecut spre finalul partidei de duminică, de pe teren propriu, cu CSU Sibiu (scor 97-79), când Adrian Blidaru a făcut declaraţii la adresa deciziei antrenorului Milan Nisici de a nu-l folosi în ultimele minute de joc. Blidaru a făcut şi comentarii la adresa tacticii abordate de antrenorul sârb, fapt reclamat de conducerea clubului în decizia de încheiere a contractului.

Mugur Porumbacu, conducătorul CS Otopeni, a afirmat că a înştiinţat federaţia despre decizia luată miercuri şi că până la finalul sezonului echipa va continua cu doar doi jucători români în lot, Adrian Filovici şi Andrei Căpuşan.

După 29 de etape disputate în Divizia A, CS Otopeni ocupă locul şase, cu 44 de puncte, fiind calificată în play-off.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici