Adrian Ilie: Nu ne intereseaza Javito si Amorozo

Managerul sportiv al FC Steaua, Adrian Ilie, a declarat pentru cotidianul elen Goal Day că gruparea din Bulevardul Ghencea nu este interesată de atacanţii Javier Javito şi Marcio Amorozo, de la Aris Salonic.

18 afișări
Imaginea articolului Adrian Ilie: Nu ne intereseaza Javito si Amorozo

Adrian Ilie: Nu ne intereseaza Javito si Amorozo (Imagine: Mediafax Foto)

"Este un subiect inexistent. Nu ne interesează niciun jucător de la Aris. Îi ştiu pe cei doi, sunt jucători buni, dar ne concentrăm pe alţi fotbalişti pentru campania de achiziţii. Eu colabore preşedintele şi cu antrenorul şi nimeni nu a vorbit cu vreunul dintre cei doi jucători, credeţi-mă, aş fi ştiut. Vă spun cu toată responsabilitatea că Steaua nu a avut discuţii nici pentru Javito, nici pentru Amorozo", a spus Ilie.

Săptămâna trecută, presa elenă nota că cei doi atacanţi ar putea ajunge la vicecampioana României, după ce Adrian Ilie a fost prezent la finala Cupei Greciei, dintre Olympiakos Pireu şi Aris Salonic, scor 2-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici