Adrian Iordache şi Cristian Hăisan la CS Mioveni

Conducerea CS Mioveni a ajuns la înţelegeri cu alţi doi fotbalişti, fundaşul central Adrian Iordache şi portarul Cristian Hăisan.

146 afișări
Imaginea articolului Adrian Iordache şi Cristian Hăisan la CS Mioveni

Adrian Iordache şi Cristian Hăisan la CS Mioveni (Imagine: Shutterstock)

Preşedintele Consiliului Director al CS Mioveni, Dumitru Olteanu, a fost special în cantonamentul echipei de la Sinaia unde cei doi erau de câteva zile şi a discutat cu ei. "Am negociat cu cei doi şi ne-am înţeles. Nu mai trebuie acum decât să semneze contractele, iar asta o vor face când se vor întoarce din cantonament. Ca şi ceilalţi, şi Iordache şi Hăisan vor avea contracte pe câte doi ani. Nu mai avem nevoie acum decât de unul sau doi mijlocaşi centrali, în rest, avem toate posturile acoperite", a spus Olteanu.

În această vară, după ce echipa a fost promovată, la Mioveni au fost aduşi următorii jucători: portarii Coca de la FC Argeş şi Hăisan de la FC Braşov, fundaşii Voicu de la FC Braşov, Iordache de la Lankaran şi Neagu de la UTA, mijlocaşul Dina de la U Craiova şi atacanţii Neaga de la Volin Luţk, Tănasă de la Metalurg Doneţk şi Nicolae Dică de la Steaua, toţi nouă venind liberi de contracte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici