Adrian Mititelu: Am anulat amicalul cu Rapid, nu avem pregătire şi ne făceam de râs dacă jucam

Patronul FC Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, agenţiei MEDIAFAX, că a anulat amicalul pe care formaţia sa trebuia să îl dispute, duminică, pe Stadionul Giuleşti, cu echipa Rapid, din cauza lipsei de pregătire a jucătorilor antrenaţi de Nicolo Napoli.

121 afișări
Imaginea articolului Adrian Mititelu: Am anulat amicalul cu Rapid, nu avem pregătire şi ne făceam de râs dacă jucam

Adrian Mititelu (Imagine: Remus Badea/Mediafax Foto)

"Din păcate am fost nevoiţi să anulăm amicalul cu Rapid de duminică. I-am sunat pe Nicolae Manea şi pe domnul Cristescu şi le-am cerut scuze pentru că i-am încurcat. Dar nu puteam să jucăm. Nu avem pregătire şi ne făceam de râs acolo. Băieţii nu s-au antrenat de două zile. Suntem într-o situaţie extrem de grea, pur şi simplu nu avem unde să ne antrenăm", a afirmat, marţi, Mititelu.

Amicalul Rapid - FC Universitatea Craiova era programat, duminică, de la ora 17.00, pe Stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu.

Echipa FC Universitatea Craiova şi-a suspendat antrenamentele în semn de protest faţă de faptul că primarul Lia-Olguţa Vasilescu, "prin influenţa pe care o deţine", i-a blocat toate posibilităţile de pregătire în Craiova, a anunţat, luni, site-ul oficial al grupării patronate de Adrian Mititelu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici