Adrian Mutu a rămas fără antrenor: Fabrizio Ravanelli a fost demis de la Ajaccio

Tehnicianul echipei Ajaccio, Fabrizio Ravanelli, a fost demis după înfrângerea înregistrată de formaţia la care evoluează Adrian Mutu, sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-3, în faţa grupării Valenciennes, în etapa a XII-a a campionatului Franţei.

143 afișări
Imaginea articolului Adrian Mutu a rămas fără antrenor: Fabrizio Ravanelli a fost demis de la Ajaccio

Adrian Mutu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am decis să punem capăt colaborării cu Fabrizio Ravanelli şi Giampiero Ventrone (n.r. - antrenorul secund). Nu a fost o decizie uşor de luat, pentru că din punct de vedere uman i-am apreciat mult pe cei doi. Mi-am dorit să fie bine. De când sunt preşedinte nu am văzut niciodată un staf care muncească atât de mult. Au pus mult suflet. Totuşi, responsabilitatea mea de preşedinte l-a determinat să iau o decizie în interesul clubului. Rezultatul din această seară nu a influenţat alegerea mea. Este o alegere gândită mult, o hotărâre de după înfrângerea cu Nantes (n.r. - din etapa a X-a). Nu spun că această soluţie este sigur cea bună, viitorul ne va arăta cum a fost, dar trebuia să facem ceva", a declarat preşedintele clubului Ajaccio, Alain Orsoni, într-o conferinţă de presă.

Tehnicianul italian în vârstă de 44 de ani avea contract cu Ajaccio din această vară.

Ravanelli este al treilea antrenor din Ligue 1 demis în acest sezon, după Eric Hely (Sochaux) şi Daniel Sanchez (Valenciennes).

Formaţia Ajaccio a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 3-1, de Valenciennes, în etapa a XII-a a campionatului Franţei. Adrian Mutu a fost integralist la Ajaccio, iar Ştefan Popescu a fost rezervă. La Valenciennes, Aurelian Chiţu a fost rezervă.

Ajaccio ocupă în prezent locul 19 în clasamentul campionatului francez, cu şapte puncte (o victorie, patru remize, şapte înfrângeri).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici