Adrian Mutu: Cupa României este unul dintre obiectivele clubului

”Cupa este unul dintre obiectivele clubului în acest an şi trebuie tratat ca atare”, a afirmat antrenorul lui CFR Cluj, Adrian Mutu, înaintea meciului din sferturile de finală ale Cupei României, meci pe care echipa din Gruia îl va juca marţi, la Hunedoara, cu Corvinul.

65 afișări
Imaginea articolului Adrian Mutu: Cupa României este unul dintre obiectivele clubului

Cupa României este unul dintre obiectivele clubului, spune antrenorul CFR-ului, Adrian Mutu

”Va fi un meci greu, ne aşteaptă o echipă omogenă, o echipă muncitoare, o echipă bună, care a pus probleme şi altor echipe în trecut în Cupă”, a declarat Mutu într-o conferinţă de presă, înaintea partidei cu Corvinul Hunedoara, singura grupare din Liga a doua ajunsă în sferturile Cupei României.

”La CFR este tot timpul presiune, asta face diferenţa între echipele de genul nostru şi celelalte”, a mai spus antrenorul ”feroviarilor” clujeni.

Pe de altă parte, Mutu s-a referit şi la posibilele plecări din tabăra CFR-ului ale atacantului Otele şi ale fundaşului Manea. ”Otele se află în vizorul mai multor echipe. (...) El trebuie să se concentreze aici pe evoluţiile lui, pentru că play-off-ul este o scenă importantă pentru el dacă îşi doreşte să se transfere la o echipă importantă, într-un campionat mai bun. Trebuie să aibă evoluţii convingătoare în play-off, asta i-am spus şi lui. Cu Manea sper ca clubul să o rezolve, eu aşa cred, pentru că ştim sentimentul de apartenenţă pe care îl are Cristi faţă de club şi îşi doreşte să continue aici. Bineînţeles, dacă va avea ofertă de la o echipă mai bună şi va decide, niciun fel de problemă, dar sper ca aici să rămână şi în sezonul viitor”, a arătat Mutu.

Meciul din sferturile Cupei României Corvinul - CFR Cluj se dispută marţi, de la 19.30, la Hunedoara.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici