Adrian Mutu: Nu ştiu nimic despre viitor, aş putea să rămân şi la Cesena

Atacantul Adrian Mutu a declarat, luni, că nu ştie nimic despre viitorul său şi a precizat că ar putea chiar să rămână şi la echipa AC Cesena, retrogradată în Serie B.

239 afișări
Imaginea articolului Adrian Mutu: Nu ştiu nimic despre viitor, aş putea să rămân şi la Cesena

Adrian Mutu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Viitorul meu? Nu este nimic sigur, nu ştiu nimic. Aş putea rămâne şi la Cesena. Am vorbit cu preşedintele Igor Campedelli şi voi fi cedat dacă se va găsi o soluţie bună atât pentru mine, cât şi pentru club. Nu contează dacă oferta este din Italia sau din altă ţară. În zilele următoare vom vedea ce este de făcut. Între timp mă antrenez cu Cesena şi vreau să joc într-o echipă competitivă", a spus Mutu pentru site-ul tuttomercatoweb.com.

Presa italiană a scris în această vară că Mutu, în vârstă de 33 de ani, are oferte din Emiratele Arabe Unite, Qatar, Brazilia, dar şi de la formaţia elveţiană FC Sion.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici