Adrian Mutu, pe lista clubului Parma pentru un eventual transfer

Presa italiană notează, luni, că şi gruparea Parma a intrat în cursa pentru achiziţionarea atacantului Adrian Mutu, după ce de serviciile acestuia s-au arătat interesate cluburi precum Galatasaray, Napoli şi Malaga.

112 afișări
Imaginea articolului Adrian Mutu, pe lista clubului Parma pentru un eventual transfer

Adrian Mutu, pe lista clubului Parma pentru un eventual transfer (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Parma visează să surclaseze Napoli şi Galatasaray în cursa pentru Adrian Mutu. Potrivit cotidianului La Nazione, cei de la Parma au cerut informaţii despre Mutu, dat fiind sigură plecarea acestuia de la Fiorentina", scrie site-ul ilsussidiario.net.

Şi site-ul sportal.it scrie că cei de la Parma speră să dea lovitura prin aducerea lui Mutu în atac, ţinând cont de plecarea sigură a lui Bojinov la Beşiktaş. "Tratativele vor fi lungi însă, ţinând cont de interesul puternic al clubului Galatasaray, care va face totul pentru a-l aduce pe Mutu în Turcia", scrie sportal.it.

Presa italiană a menţionat, luni, că atacantul Adrian Mutu este dorit de gruparea spaniolă Malaga, care ar fi oferit 3 milioane de euro pentru transferul jucătorului şi un salariu net de 2,5 milioane de euro pentru român.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici