Adrian Ungur, Marius Copil şi Victor Crivoi vor participa la BRD Timişoara Challenger

Tenismenii Adrian Ungur, Marius Copil şi Victor Crivoi vor participa la cea de-a doua ediţie a turneului internaţional de tenis BRD Timişoara Challenger, care este dotat cu premii în valoare totală de 30.000 de euro plus ospitalitate.

133 afișări
Imaginea articolului Adrian Ungur, Marius Copil şi Victor Crivoi vor participa la BRD Timişoara Challenger

Adrian Ungur (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

Principalul favorit al turneului este Adrian Ungur (96 ATP), care săptămâna trecută l-a învins pe Marius Copil în finala de la BRD Arad Challenger, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX.

Favoritul doi este americanul Wayne Odesnik (104 ATP), jucător care deţine în 2013 trei titluri challenger. Semifinalist săptămâna trecută la Furth, austriacul Andreas Haider-Maurer (108 ATP) este favoritul trei, în timp ce Marius Copil (128 ATP) este favorit patru, fiind urmat de Ruben Ramirez Hidalgo (130 ATP), Pablo Carreno Busta (147 ATP), Malek Jaziri (172 ATP) şi Jorge Aguilar (179 ATP).

Meciurile tabloului de calificări se vor desfăşura în zilele de 30 iunie şi 1 iulie, urmând ca din 2 iulie să debuteze primul tur de pe tabloul principal. Tragerea la sorţi a tabloului principal va avea loc la 30 iunie.

Turneul se va desfăşura în perioada 30 iunie - 7 iulie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici