Adversare din Turcia şi Olanda, pentru HCM Baia Mare şi Rulmentul Braşov

Echipele de handbal feminin HCM Baia Mare şi Rulmentul Braşov vor avea adversare din campionatul Turciei, respectiv al Olandei, în turul trei al Cupei EHF, conform tragerii la sorţi, de marţi, de la Viena.

13 afișări
Imaginea articolului Adversare din Turcia şi Olanda, pentru HCM Baia Mare şi Rulmentul Braşov

Adversare din Turcia şi Olanda, pentru HCM Baia Mare şi Rulmentul Braşov

HCM Baia Mare, care a eliminat formaţia Dunărea Brăila, în turul secund al competiţiei, va întâlni campioana Turciei, Milli Piyango, care a evoluat şi în grupele preliminare ale Ligi Campionilor.

HCM Baia Mare va juca acasă primul meci (1/2 noiembrie), urmând ca returul să se dispute în deplasare, la Ankara, o săptămână mai târziu.

Vicecampioana Rulmentul Braşov va avea adversară echipa olandeză VOC Amsterdam (Olanda), meciurile fiind programate la aceleaşi date, cu turul în Olanda şi returul la Braşov.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici