Adversarele echipelor româneşti în cupele europene la handbal

Cinci echipe de handbal româneşti, trei feminine şi două masculine, şi-au aflat marţi adversarele din cupele europene, la tragerea la sorţi de la Viena.

270 afișări
Imaginea articolului Adversarele echipelor româneşti în cupele europene la handbal

Adversarele echipelor româneşti în cupele europene la handbal (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Rezultatele tragerii la sorţi de marţi sunt următoarele:

Feminin

Cupa Cupelor, turul 3

Oţelul Galaţi - echipa de pe locul trei din preliminariile Ligii Campionilor, turneul 1 de calificare (meciul tur în deplasare, în 10-11 noiembrie, returul la Galaţi, o săptămână mai târziu). Din turneul 1 fac parte echipele Viborg HK, Bera Bera, Vistal Gdynia, LC Bruhl.

Cupa EHF, turul doi

Dunărea Brăila - WHC Biseri (Muntenegru). Meciul tur la Brăila, în 13-14 octombrie, returul în deplasare, o săptămână mai târziu.

Cupa EHF, turul trei

HC Zalău - câştigătoarea din turul doi, dintre Valencia (Spania) şi Valur (Islanda). Meciul tur în deplasare, 10-11 noiembrie, returul la Zalău, o săptămână mai târziu).

Masculin

Cupa EHF, turul 1

HC Odorhei - European University Cyprus (Cipru). Meciul tur va avea loc în Cipru, în 8-9 septembrie, iar returul, o săptămână mai târziu pe terenul echipei antrenate de Vlad Caba. Dacă se va califica mai departe, HC Odorhei va juca cu învinsa din meciul eliminatoriu din preliminariile Ligii Campionilor, dintre Beşiktaş (Turcia) şi HC Dinamo Minsk (Belarus).

Cupa EHF, turul 2

Ştiinţa Bacău - câştigătoarea din turul 1, dintre Sporting CP (Portugalia) şi Ystads IF (Suedia). Meciul tur va avea loc la Bacău, în 13-14 octombrie, iar returul, în deplasare, o săptămână mai târziu.
Înaintea tragerii la sorţi a cupelor europene a avut loc cea a primei faze a preliminariilor CM feminine, din 2013 (Serbia), naţionala României participând doar din faza a doua, a play-off-ului. Acesta este programat în dublă manşă eliminatorie, în 1-2, respectiv 8-9 iunie 2013.

Componenţa grupelor din faza I: Slovacia, Elveţia, Grecia, Finlanda (grupa 1), Austria, Olanda, Slovenia, Israel (2), Belarus, Polonia, Lituania, Italia (3) şi Turcia, Portugalia, Azerbaidjan (4).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici