Adversarele echipelor Ştiinţa Bacău şi CS Caraş Severin în Cupa EHF

Vicecampioana României la handbal masculin Ştiinţa Bacău şi formaţia CS Caraş Severin şi-au aflat, marţi, adversarele din turul doi al Cupei EHF, la tragerea la sorţi de la Viena.

71 afișări
Imaginea articolului Adversarele echipelor Ştiinţa Bacău şi CS Caraş Severin în Cupa EHF

Adversarele echipelor Ştiinţa Bacău şi CS Caraş Severin în Cupa EHF (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

Ştiinţa Bacău se va duela cu echipa câştigătoare din primul tur, dintre Handball Kaerjeng (Luxemburg) şi Klapeida Dragunas (Lituania), în timp ce formaţia CS Caraş Severin va întâlni formaţia rusă HC Kaustik.

Meciurile vor avea loc în dublă manşă eliminatorie, în 12-13, respectiv 19-20 octombrie, cu turul programat pe terenul Ştiinţei, respectiv al echipei ruse HC Kaustik.

În Cupa EHF ar urma să ajungă şi campioana HCM Constanţa, dacă nu va câştiga turneul preliminar din Liga Campionilor, grupa a 4-a, din Portugalia, programat în 31 august şi 1 septembrie. Câştigarea acestuia i-ar aduce calificarea în grupele Ligii Campionilor.

În Challenge Cup, medaliata cu bronz din Liga Naţională, HC Odorhei, va intra direct în faza optimilor de finală, urmând a-şi cunoaşte adversara abia după disputarea partidelor din turul trei, care au fost decise, tot marţi, la tragerea la sorţi de la Viena.

Tragerea la sorţi a meciurilor din optimile de finală va avea loc în luna decembrie, iar meciurile abia în 2014, tot în dublă manşă eliminatorie, în 15-16, respectiv 22-23 februarie.

Câştigătoarele se vor califica în sferturile de finală ale Challenge Cup.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici