Aihan Omer, noul antrenor al naţionalei de handbal masculin

Tehnicianul echipei UCM Reşiţa, Aihan Omer, a fost numit, vineri, în funcţia de antrenor al reprezentativei masculine de handbal a României, în cadrul şedinţei Consiliului de Administraţie al Federaţiei Române de Handbal (FRH).

2 afișări
Imaginea articolului Aihan Omer, noul antrenor al naţionalei de handbal masculin

Aihan Omer, noul antrenor al naţionalei de handbal masculin

Aihan Omer are 47 de ani şi antrenează de 17 ani, prima sa echipă fiind CSS Medgidia. De-a lungul carierei, el a mai pregătit formaţiile Dacia Piteşti, Minaur Baia Mare, Fibrex Săvineşti, HCM Constanţa şi în prezent UCM Reşiţa, cu ultima câştigând sezonul trecut Challenge Cup.

Pe plan intern, cele mai bune performanţe le-a obţinut cu Săvineşti şi HCM Constanţa, cu care a câştigat în total cinci titluri naţionale şi tot atâtea trofee Cupa României.

Naţionala nu mai avea antrenor din 17 iunie, când tehnicianul Lucian Râşniţă a condus lotul pentru ultima dată, la returul cu Suedia, din play-off-ul pentru calificarea la CE din 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici