Ajax Amsterdam - Chelsea Londra 0-1, în Liga Campionilor

Ajax Amsterdam şi Chelsea Londra s-au întâlnit în etapa a treia din Grupa H a Ligii Campionilor. Englezii s-au impus cu 1-0, după un gol pe finalul meciului.

132 afișări
Imaginea articolului Ajax Amsterdam - Chelsea Londra 0-1, în Liga Campionilor

Ajax Amsterdam - Chelsea Londra 0-1, în Liga Campionilor

Prima repriză a fost foarte echilibrată, cele două echipe s-au blocat reciproc. Singura şansă importantă i-a aparţinut lui Ajax, care a şi marcat dar golul a fost anulat după analiza VAR. Extrema Quincy Promes înscrisese în minutul 36, după o centrare din partea dreaptă, dar după analiza arbitrajului video s-a semnalizat offside. Golul celor trei puncte pentru Chelsea a venit în minutul 86. Michy Batshuayi a înscris din interiorul careului, din pasa lui Christian Pulisic.

Într-un alt meci disputat miercuri de la 20:00, Red Bull Leipzig s-a impus cu 2-1, pe teren propriu, în faţa ruşilor de la Zenit, în Grupa G. Oaspeţii au deschis scorul în minutul 25, după un şut de la distanţă al lui Yaroslav Rakitsky, dar Leipzig a întors după pauză. Konrad Laimer, minutul 49, şi Marcel Sabitzer, minutul 59, au adus victoria nemţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici