Al doilea transfer al verii pentru FCSB. Gigi Becali mai vrea doi jucători

  • Alexandru Creţu a jucat ultima dată la Maribor, în campionatul Sloveniei.
  • FCSB nu a mai luat titlul de campioană a României din sezonul 2014-2015.
309 afișări
Imaginea articolului Al doilea transfer al verii pentru FCSB. Gigi Becali mai vrea doi jucători

Foto: Alexandru Creţu (nr.2)

Alexandru Creţu este oficial jucătorul lui FCSB. Finanţatorul roş-albaştrilor, Gigi Becali, l-a prezentat oficial în această dimineaţă pe fotbalistul de 29 de ani.

Mijlocaş defensiv la origine, Alexadru Creţu va juca sezonul viitor ca fundaş central, post pe care FCSB are probleme mari. Creţu a semnat pe o perioadă de trei ani cu gruparea roş-albastră şi este cel de-al doilea fotbalist transferat de roş-albaştri în această vară, după Andrei Cordea (21 de ani). Creţu a jucat ultima dată la Maribor, în campionatul Sloveniei.

Am tot vorbit despre Creţu, l-am vrut acum 6-7 ani, aşa a fost atunci să nu vină, vine acuma. El spune că acum e mai bine, că e mult mai bun. Am vorbit cu el, cred că o să fie bine. Îmi place comportamentul lui. N-are nicio emoţie, nimic, mi-a spus că vrea să câştige toţi banii din contract, să fie linişte,” a declarat Gigi Becali la conferinţa de prezentare a lui Alexandru Creţu..

Patronul FCSB mai vrea să-l aduca pe fundaşul Alin Şeroni de la Botoşani şi pe atacantul Bogdan Stancu.

FCSB nu a mai luat titlul de campioană a României din sezonul 2014-2015.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici