Al Nassr, echipa lui Ronaldo, eliminată din Supercupa Arabiei Saudite

Al Nassr, echipa lui Cristiano Ronaldo, a fost eliminată, joi seara, din Supercupa Arabiei Saudite, la Riyadh, după ce a pierdut cu 3-1 în semifinala cu Al Ittihad.

636 afișări
Imaginea articolului Al Nassr, echipa lui Ronaldo, eliminată din Supercupa Arabiei Saudite

Sursa foto: Profimedia

Internaţionalul portughez în vârstă de 37 de ani, de cinci ori câştigător al Balonului D'Or, a avut câteva ocazii de a înscrie, dar a fost bine păzit de apărarea lui Al Ittihad în cea mai mare parte a meciului.

Golul marcat de Anderson Talisca pentru Al Nassr în minutul 67 nu a fost suficient pentru a întoarce diferenţa faţă de cele două goluri marcate în prima repriză de Al Ittihad prin Romarinho şi Abderrazak Hamdallah.

Muhannad Al-Shanqeeti a marcat al treilea gol în al treilea minut de joc suplimentar.

Al Ittihad va întâlni în finala Supercupei Arabiei Saudite pe Al Feiha.

Al Nassr se deplasează în continuare la Al Fateh în Saudi Pro League pe 3 februarie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici