Alan Pardew, antrenorul echipei Newcastle, eliminat după ce a lovit un jucător

Antrenorul echipei Newcastle, Alan Pardew, a fost trimis în tribună, sâmbătă, în minutul 72 al meciului cu Hull, după ce l-a lovit cu capul în gură pe mijlocaşul David Meyler.

115 afișări
Imaginea articolului Alan Pardew, antrenorul echipei Newcastle, eliminat după ce a lovit un jucător

Alan Pardew, antrenorul echipei Newcastle, eliminat după ce a lovit un jucător (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În ciuda victoriei cu scorul de 4-1, tehnicianul a fost extrem de nervos şi a reacţionat atunci când jucătorul l-a împins cu braţul încercând să recupereze un balon ce ieşise din teren. În momentul în care mijlocaşul echipei Hull încerca să revină în joc, Pardew l-a apostrofat, înainte de a-l lovi cu capul, faptă sancţionată imediat de arbitru.

În ciuda faptului că şi-a cerut scuze imediat, el riscă o sancţiune drastică.

"Regret profund şi pe viitor cred că este mai bine să stau jos. Evident că nu aveam intenţia să-l agresez. Doar am ridicat capul. Îmi cer scuze, pentru că eu reprezint un mare club şi deja am fost implicat în 2-3 incidente", a declarat Pardew.

Preşedintele federaţiei engleze a anunţat deschiderea unei anchete.

"Cred că Alan ştie că a făcut o prostie şi şi-a cerut scuze. La cald, face lucruri prosteşti şi imediat le regretă", a declarat antrenorul formaţiei Hull, Steve Bruce.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici