Alcaraz, după ce l-a învins pe Djokovic: Este un vis devenit realitate

"Este un vis devenit realitate pentru mine”, spune Carlos Alcaraz, după ce l-a învins pe Novak Djokovic în finala masculină de la Wimbledon.

610 afișări
Imaginea articolului Alcaraz, după ce l-a învins pe Djokovic: Este un vis devenit realitate

Sursa foto: AP / Mediafax Foto

"Este un vis devenit realitate pentru mine. Este minunat să câştig, dar chiar dacă aş fi pierdut aş fi fost foarte mândru de mine, jucând o finală împotriva unei legende a sportului nostru", a declarat ibericul.

"Trebuie să îl laud pe Carlos. (...) Ai meritat-o. Am crezut că voi avea probleme cu tine doar pe zgură sau pe hard, nu şi pe iarbă. Uimitor"- a fost replic lui Djokovic.

La rândul său, Alcaraz a spus despre Djokovic: „Trebuie să îl felicit pe Novak. Este uimitor să joci împotriva lui. Ce pot să spun despre el? Mă inspiră foarte mult. Am început să joc tenis urmărindu-te. De când m-am născut, tu deja câştigai turnee. Este uimitor. Probabil că eşti într-o formă mai bună decât mine. Spui că 36 de ani este noul 26, iar tu faci ca acest lucru să se întâmple în realitate. Este uimitor."

Liderul ierarhiei ATP s-a impus cu 1-6, 7-6(6), 6-1, 3-6, 6-4.

Conform Forbes, Alcaraz încasează 2.974.458 de dolari pentru câştigarea titlului, în timp ce Djokovic a primit 1.487.229 de dolari.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici